• Aleksander Nordahl, ettpust.com
 • Aleksander Nordahl, ettpust.com
 • Aleksander Nordahl, ettpust.com
 • Aleksander Nordahl, ettpust.com
 • Aleksander Nordahl, ettpust.com
 • Aleksander Nordahl, ettpust.com

Nyksund Arctic Ocean Adventures

Vesterålen er et av de vakreste stedene i verden, men få vet hvor unikt det er i verdenssammenheng under havoverflata. I sommer tilbyr vi snorkle- og fridykkersafari i fiskeværet Nyksund.

Snorkle- og fridykkersafari

Fiskeværet Nyksund ligger på yttersida av Vesterålen helt på kanten mot storhavet. Nyksund er som en liten by med et levende lokalsamfunn og kystkultur, med et lite fiskemottak, flere spisesteder, kunstutstillinger, en bokhandel og bruktbutikk.

Trygge guidede turer under vann

Nyksund tilbyr rå natur både over og under vann. Det er her den kjente fjellturen Dronningruta starter og i sommer tilbyr vi trygge guidede turer under vann til snorkle- og dykkesteder med vakre landskap, store tareskoger og et unikt rikt liv.

Tida er kommet for å oppdage hvordan 70 % av jordoverflata egentlig ser ut – tett på deg selv og livet i det store havet.

Du kan ligge i overflaten og snorkle, eller du kan prøve fridykking. Å fridykke er å bruke lungene dine som eneste luftreserve og det gir deg en større frihet til å utforske over tid under vann. Om du tenker at dette er en ekstremsport for de få, kan vi bekrefte det motsatte. Dette er en trygg opplevelse med erfarne instruktører og godt utstyr, og perfekt for å ta med en god venn, familie eller en liten gruppe på en undersjøisk reise langs kysten i Nyksund. Dette vil endre deg for livet.

Arktisk snorkling og fridykking

Arktisk snorkling og fridykking er for unge og gamle eventyrere. Det er for de som ønsker å oppleve noe helt annerledes. Farvannet byr på store variasjoner i opplevelser og passer til både nybegynnere og erfarne fridykkere.

Ta gjerne direkte kontakt for mer informasjon eller bestill opplevelsen via vår hjemmeside: arcticoceanadventures.no.

Velkommen til Nyksund i sommer – et snorkle- og fridykkerparadis på yttersida av Vesterålen.

- - -

Kontakt oss

Anne Beate Hovind
Daglig leder

Telefon: +47 909 42 528
E-post: post@arcticoceanadventures.no
Nettside: arcticoceanadventures.no 
Facebook: facebook.com/arcticoceanadventures/ 
Instagram: instagram.com/arcticoceanadventures/ 

   !
   9
   N
   1
   2