• Nyksund AS
 • Nyksund AS
 • Nyksund AS
 • Nyksund AS
 • Nyksund AS
 • Nyksund AS

Galleri "Nyksund Brygge"

Galleri «Nyksund Brygge» ligger ytterst på kaien i Nyksund som er etablert som et velkjent kunstnermiljø. Her kan du møte forskjellige anerkjente kunstnere og et mangfold av kunststiler og arter.

Denne sommeren blir spesiell for veldig mange av oss. Mange vil velge å feriere i Norge i år. Er du en av dem og har du som mål å besøke Nord-Norge, nærmere bestemt Lofoten og Vesterålen, vil du møte vår hovedutstiller fra Kongsberg i Nyksund.

Vesterålen er et yndet turistmål med sin flotte natur, rekreasjonsmuligheter og med et eventyrlig fiske.

Galleri "Nyksund Brygge" - velkjent kunstnermiljø

Galleri «Nyksund Brygge» ligger ytterst på kaien i Nyksund som er etablert som et velkjent kunstnermiljø. Her kan du møte forskjellige anerkjente kunstnere og et mangfold av kunststiler og arter.

Ralph Castellan - hovedutstiller

I år er Ralph Castellan hovedutstiller i Galleri «Nyksund Brygge». Han vil selv være tilstede under åpningen og frem til den 7. juli. Han stiller med et sekstitalls nye maleri i et variert utvalg i så vel motiv som størrelser og prisklasser.

Han har et fargesterkt uttrykk og maler i en noe impresjonistisk stil i en krysning mellom det figurative og abstrakte.

Skal du derfor på disse kanter i sommer så kan vi anbefale en tur ut til Nyksund hvor du kan oppleve avslapning og rekreasjon. Stedet er også kjent for sitt gode kjøkken og her kan du nyte sjømat av høy kvalitet.

Velkommen for et besøk – og hvem vet – kanskje du finner noe du vil ta med deg hjem.

Med hilsen Galleri «Nyksund Brygge» og Ralph Castellan.

Galleri "Nyksund Brygge" startet opp for 6 år siden og har vært i drift hver sommer siden da. Galleriet er Nyksunds største, (fysisk) og det kommer godt med i disse tider, da det er viktig å holde avstand. Vi har hatt en rekke hovedutstillere i de 5 foregående årene, bl.a Jarle Hammer, Verena Wadell og forrige år Lofotens kanskje viktigste kunstner, Scott Thoe.

Åpner dørene den 5. juli

Vi åpner dørene våre 5. juli kl. 12:00 for gjestene våre med et glass med bobler og har åpent alle dager fra kl. 12:00 - 18:00 unntatt mandag. I åpningstiden kan du få kjøpt kaffe, et kakestykke, eller noe å drikke. Galleri "Nyksund Brygge" har alle rettigheter. Kunstneren selv og våre medarbeidere vil gi deg en flott kunstopplevelse.

Inngang er GRATIS.

Vi har gratis parkering for gjester til galleriet på utsiden av bygget.

Hjertelig velkommen til åpningen 5. juli kl. 12:00!

Kontakt oss

8439 NYKSUND

Telefon: +47 905 45 466
E-post: carlbchr@gmail.com
Nettside: nyksund.as
Facebook: facebook.com/nyksundbrygge

   !
   9
   N
   1
   2