• CanvasCamp
 • Glamping Norge
 • Vidar Nordli-Mathisen
 • Vidar Nordli-Mathisen
 • Vidar Nordli-Mathisen

Fiskeværet Hovden - Glamping

I Fiskeværet Hovden får du oppleve kystkultur i et levende fiskevær, et vilt og vakkert landskap, nærhet til natur og naturkrefter og et inkluderende lokalsamfunn som for tiden består av tretten fastboende. Det åpne landskapet ved storhavet gir raske og skiftende værforhold og bidrar til spektakulære naturopplevelser og kontraster. Det er et yndet sted for fotografering av midnattssol, nordlys, landskap, fugler og hverdagsliv. Her på yttersida av Bø i Vesterålen finner du blant annet flere hvite sandstrender, flotte turområder, fjell, yrende fugleliv og lukta av ramsalt hav og tørrfisk. Et paradis for vandring langs fjæra, strender, i marka og på fjelltopper. Dette er stedet for rekreasjon, inspirasjon, begeistring og aktive eller langsomme opplevelser. Hovden er et utmerket utgangspunkt for sykkelturer og dagsturer rundt om i Vesterålen.

Sommeren 2020 har vi gleden av å tilby overnatting i glampingtelt i Hovden. Et møte mellom fantastisk natur i kontrastfulle omgivelser og moderne luksus.

Hos oss får du overnatte i canvastelt som er koselig innredet med dobbeltseng, dyner, gulvtepper, vifteovn og elektrisitet og med tilgang til toalett og dusj.

Beliggenhet ved en vakker hvit sandstrand bak Storhavet kafé, der du kan bestille alle måltid.

Overnatting i canvasteltene vil være et ekstra overnattingstilbud i sommermånedene og tidlig høst.

Ta kontakt for tilbud og booking.

På Storhavet kafé serveres det retter på hjemmelaget vis med lokale råvarer og produkter. Vi tilbyr også overnatting i feriehus hele året.

Velkommen til Fiskeværet Hovden – et paradis på yttersida av Bø i Vesterålen.

Hovdenveien 153
8475 Straumsjøen

Telefon: +47 456 63 747
E-post: fiskhovden@gmail.com
Nettside: fiskhovden.no

   !
   9
   N
   1
   2